Team

Zjef Van Acker Ik vraag dus ik ben

Zjef Van Acker

Zjef Van Acker denkt, schrijft en praat graag over het leven en de wereld rondom ons.

Met een opleiding als Biowetenschapper vertrok hij in 2012 voor een carrière van 8 jaar in de Stadslandbouw. Al snel merkte hij dat communicatie een talent was dat langzaam uitgroeide tot een passie. In 2015 werd hij lid van Toastmasters Gent (en is het nog steeds). Ook met 12 steps to Urban Farming, GroeiNEST en Pad en Stoel leefde hij zich al uit met allerhande communicatie, van nieuwsbrieven en presentaties geven, tot video’s.

Via “Ik vraag Dus ik ben” deelt hij zijn liefde voor Toegepaste Filosofie.

Els de Graef Ik Vraag dus ik Ben

Els De Graef

Els De Graef houdt van alles en iedereen, behalve van taalfouten.

Ze studeerde Germaanse Talen en Toegepaste Taalkunde Engels-Deens. In het verleden was ze lerares Engels, postbode, barvrouw en ook paddenstoelen-coöperant bij Pad en Stoel. Overal waar ze kwam bracht ze de geschreven taal naar een hoger niveau. Wat zeer belangrijk was voor de nieuwsbrieven van Pad en Stoel die in het begin vol met taalfouten stonden.

Bij “Ik vraag Dus ik ben” is Els editor, en leest ze elke week Zjef zijn hersenkronkels na.

Mecenas Ik vraag dus ik ben

Mecenassen

De mecenassen steunen “Ik vraag Dus ik ben” met een maandelijkse bijdrage via Patreon. Mecenassen hebben natuurlijk enorm veel inspraak in de onderwerpen van deze denktank!

Helden van “Ik vraag Dus ik ben”:

Alex Hansens van Praktijk Hanssens

Christophe Noeli van Bees & You

Ambassadeurs

De officiële ambassadeurs van “Ik vraag Dus ik ben”:

Amy Reygaert van 12 steps to farming
Marco Nervo van Fervente Fermenten
Aurelie Van Brussel
Désirée Wagenaar van Futuurblog
Enrico Filipone – ook een schrijver

Ambassadeurs hebben net zoals mecenassen inspraak in de onderwerpen van ‘Ik vraag Dus ik ben”. Ze verkrijgen dat recht door het delen van de artikels en podcast via hun (sociale) netwerk

Ambassadeur worden? Mail naar zjef@ikvraagdusikben.be

Ambassadeurs Ik vraag dus ik ben